Πλησιάζει στον Ντε Κετελάρε η Μίλαν

Πλησιάζει στον Ντε Κετελάρε η Μίλαν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι διευθυντές, Μαλντίνι και Μασάρα, έκαναν το ταξίδι στο Βέλγιο και η Μίλαν πηγαίνει όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού της Μπριζ, Σάρλε Ντε Κετελάρε.

Ο Πάολο Μαλντίνι και ο Ρίκι Μασάρα πέταξαν για το Βέλγιο για να κλείσουν τη μεταγραφή και οι ίδιοι περιέγραψαν στον ιταλικό Τύπο ως «θετική» την πρώτη συνάντηση.

Ο Ντε Κετελάρε, αν τελικά όλα πάνε καλά θα γίνει κατά κάποιο τρόπο η 4η φετινή μεταγραφή της Μίλαν, η οποία απέκτησε από την Λίβερπουλ ελεύθερο τον φορ, Ντιβόκ Οριγκί, ενώ αγόρασε έπειτα από δανεισμό τους Αλεσάντρο Φλορέντσι και Ζούνιορ Μεσίας.

Ο Ντε Κετελάρε είναι ένας πολυσύνθετος μεσοεπιθετικός, είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να παίξει ο 10άρι και στα δεξιά. Εχει παίξει 8 φορές με την Εθνική Βελγίου, ενώ πέρυσι, με την Μπριζ είχε 18 γκολ και 10 ασίστ σε 49 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X