Αγουέρο: «Τώρα που προπονούμαι θα πω στον Τσάβι αν με θέλει…»

Αγουέρο: «Τώρα που προπονούμαι θα πω στον Τσάβι αν με θέλει…»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον αθλητικό του χαρακτήρα έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος αστειευόμενος ανέφερε πως θα ενημερώσει τον Τσάβι σε περίπτωση που θέλει να τον ξαναπάρει στην Μπαρτσελόνα.

Σύντομη αποδείχτηκε η θητεία του Σέρχιο Αγουέρο στην Μπαρτσελόνα, λόγω του προβλήματος που του παρουσιάστηκε στην καρδιά, κάτι που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο ίδιος βέβαια μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο με φίλους και να γυμνάζεται, ωστόσο αν συνέχιζε να το κάνει επαγγελματικά και σε υψηλούς ρυθμούς, αυτό θα εγκυμονούσε κινδύνους.

Πλέον ο παλαίμαχος Αργεντινός άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Σίτι προπονείται ξανά, για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε και αστειευόμενος ανέφερε τα εξής: «Αρχίζω και τρέχω και κάνω κάποιες προπονήσεις, να δούμε αν θέλει η Μπαρτσελόνα να μου ξαναπροσφέρει συμβόλαιο. Θα πω στον Τσάβι ότι αν με θέλει είμαι ελεύθερος. Μπορεί να με υπογράψει γιατί βλέπω μαζεύει πολλούς επιθετικούς στην ομάδα»!

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X