Politico: Γιατί η Ευρώπη κινδυνεύει να μείνει χωρίς Facebook και Instagram

Politico: Γιατί η Ευρώπη κινδυνεύει να μείνει χωρίς Facebook και Instagram

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να μείνουν χωρίς Facebook και Instagram κινδυνεύουν οι Ευρωπαίοι, καθώς η ρυθμιστική αρχή της Ιρλανδίας επιμένει να σταματήσει την αποστολή προσωπικών δεδομένων ευρωπαίων χρηστών της πλατφόρμας προς τις ΗΠΑ.

H Ιρλανδία έχει τον πρώτο λόγο στην ΕΕ, καθώς η Meta διαθέτει έδρα εκει. Η Ιρλανδική Επιτροπή Προστασίας Δεδομένων ενημέρωσε τους ομολόγους της στην Ευρώπη ότι θα εμποδίσει την αποστολή δεδομένων χρηστών από την Γηραιά Ήπειρο στις ΗΠΑ.

Το 2020 είχε εκδοθεί προσωρινή διαταγή που μπλόκαρε τη μεταφορά δεδομένων, τελικά, ΕΕ και ΗΠΑ είχαν συμφωνήσει προσωρινά σε ένα πλαίσιο σχετικά με την ροή δεδομένων εν αναμονή της τελικής απόφασης. Παράλληλα, η ιρλανδική αρχή DPC συνέχισε την έρευνά της και τώρα ενημέρωσε τους ομολόγους της στην Ευρώπη.

Η Meta έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι μια τέτοια απόφαση θα κλείσει πολλές από τις υπηρεσίες της στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των Facebook και Instagram.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X