Το deal ανάμεσα σε Ραφίνια και Τσέλσι καθυστερεί λόγω... Μπαρτσελόνας!

Ραφίνια
Photo Credits: INTIME

Η Λιντς με τη Τσέλσι έχουν συμφωνήσει για τη παραχώρηση του Ραφίνια στους «μπλε» έναντι 70 εκατ. ευρώ, αλλά ο παίκτης το καθυστερεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο είναι οι ομάδες που «μάχονται» για τον Ραφίνια: Η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλε» τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα του ποδοσφαιριστή, τη Λιντς. Από την άλλη όμως ο Ραφίνια και ο Ντέκο (ο ατζέντης του παίκτη) έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό προφορικά με την Μπαρτσελόνα. Ο εξτρέμ των «παγωνιών» έχει αφήσει… stand by τους Λονδρέζους. Με αυτό το τρόπο θέλει να δώσει χρόνο στη Μπαρτσελόνα για να κάνει πρόταση στη Λιντς, με σκοπό την απόκτηση του.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τονίζει πως οι «μπλαουγκράνα» έκανε πρόταση για τον παίκτη. Η Λιντς όμως, δεν ικανοποιήθηκε με το ποσό της προσφοράς, το οποίο δεν «αγγίζει» αυτό της Τσέλσι. Η πλευρά του παίκτη επιθυμεί να περιμένει μέχρι το καταλανικό κλαμπ να κάνει νέα, βελτιωμένη πρόταση.

Η εμπορική συμφωνία της «Μπάρτσα» για τη πώληση του 10% των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων, απέφερε στο κλαμπ οικονομική «ανάσα». Τα 200 εκατ. ευρώ όμως δεν αρκετά ώστε να κάνει υπερβάσεις στη μεταγραφική περίοδο. Ο σύλλογος περιμένει να παραχωρήσει ποδοσφαιριστές όπως ο Ντε Γιονγκ, ώστε να επανέλθει με νέα προσφορά για τον Βραζιλιάνο.

Το θέμα που προκύπτει είναι πόσο πολύ υπομονή έχει ο Ραφίνια, καθώς αν θέλει, φοράει και… τώρα, τη φανέλα της Τσέλσι

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X