Συνεχίζει τη καριέρα του στην Ιταλία ο Λυκογιάννης

Εθνική Ελλάδας: Λυκογιάννης αντί του Γιαννούλη
Photo Credits: INTIME

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Μπολόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Την επόμενη ομάδα στη καριέρα του φαίνεται πως βρήκε ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Ο 29χρονος Έλληνας αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από τη Κάλιαρι στο τέλος του Ιουνίου.
Ο πρώην παίκτης του ΟΣΦΠ, αρνήθηκε τη πρόταση ανανέωσης που του έκανε η ομάδα της Σαρδηνίας. Πάντως, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα μείνει πολύ καιρό χωρίς ομάδα, καθώς συμφώνησε με ομάδα της γειτονικής χώρας.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Λυκογιάννης συμφώνησε με την Μπολόνια. Η διοίκηση των «ροσομπλού» του πρότεινε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και εκείνος απάντησε θετικά

Ο  διεθνής αριστερός μπακ-χαφ έκανε το μεγάλο βήμα στη καριέρα του τον Ιανουάριο του 2018. Τότε, έφυγε από την Αυστρία και την Στουρμ Γκρατς, για να πάει στην Serie A και τη Κάλιαρι.

Συνολικά με την Κάλιαρι κατέγραψε 109 συμμετοχές, σημειώνοντας πέντε γκολ και επτά ασίστ, ενώ είναι και έξι φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδος.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X