Και... ερωτικό δωμάτιο έχει η έπαυλη που κάνει τις διακοπές του ο Κριστιάνο! (ΦΩΤΟ)

Και... ερωτικό δωμάτιο έχει η έπαυλη που κάνει τις διακοπές του ο Κριστιάνο! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πολυτελής έπαυλη στη Μαγιόρκα, όπου βρίσκεται οικογενειακώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο,. φαίνεται πως διαθέτει και… ερωτικό δωμάτιο!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, η σύντροφός του και τα πέντε παιδιά του απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες τις διακοπές τους στην Ισπανία.

Ο Κριστιάνο έχει φροντίσει κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μην λείψει τίποτα στην οικογένειά του και, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η πολυτελής έπαυλη στην οποία έχουν καταλύσεθ διαθέτει, μεταξύ άλλων, γυμναστήριο, πισίνα, τζακούζι, γήπεδο μπιτς βόλεϊ και ποδοσφαίρου, ακόμα και ένα εκκλησάκι.

Και όχι μόνο αυτά… Σύμφωνα με πληροφορίες, η βίλα διαθέτει, στο υπόγειό της, και ένα… ερωτικό δωμάτιο!Και... ερωτικό δωμάτιο έχει η έπαυλη που κάνει τις διακοπές του ο Κριστιάνο! (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X