Μπαρτσελόνα: Αποχωρεί και άλλος βετεράνος

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Όλες οι ποδοσφαιρικές μεταδόσεις της ημέρας
Photo Credits: INTIME

Ολική ανανέωση του ρόστερ φαίνεται πως προγραμματίζεται στη Μπαρτσελόνα, καθώς μετά τον Πικέ, θα φύγει από το κλαμπ και ο Ντάνι Άλβες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια στη Μπαρτσελόνα, πολύ πιθανό να μην φοράνε τα «μπλαουγκράνα» από τη νέα σεζόν.

Ο Τσάβι Ερνάντες έχει βάλει σκοπό να αλλάξει πρόσωπα και καταστάσεις. Ο πρώτος που πλήρωσε το… τίμημα ήταν ο Ζεράρ Πικέρ. Ο Ισπανός στόπερ ενημερώθηκε ήδη από τον προπονητή των Καταλανών, ότι δε θα συνεχίσει στην ομάδα. Ο επόμενος θα «χαιρετήσει», είναι και αυτός χρόνια στην ομάδα, ενώ για ένα μικρό διάλειμμα, όπου δοκίμασε την τύχη του αλλού, ξανά ήρθε σε γνώριμα μέρη.

Ο λόγος φυσικά για τον Ντάνι Άλβες. Παρά την επιθυμία του παίκτη να μείνει στην ομάδα έως τον Δεκέμβριο του 2022, ο 39χρονος δεν θα μείνει και τη νέα σεζόν. Η διοίκηση της Μπάρτσα ενημέρωσε τον παίκτη για την απόφαση του συλλόγου, σήμερα Τετάρτη(15/6).

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας, υπέγραψε συμβόλαιο με απολαβές 100χιλιάδων ευρώ. Ο Άλβες θα λάμβανε και ένα μπόνους ύψους 3εκατ. ευρώ, εφόσον έπαιζε στο 60% των αγώνων της ομάδας.

Η Μπαρτσελόνα προχωρά σε ολικό λίφτινγκ, με σκοπό την «αναγέννηση» της.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X