Αλλάζει ξανά χέρια η Μίλαν, νέος μεγαλομέτοχος ο Τζέρι Καρντινάλε!

Αλλάζει ξανά χέρια η Μίλαν, νέος μεγαλομέτοχος ο Τζέρι Καρντινάλε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζέρι Καρντινάλε είναι το νέο αφεντικό της Μίλαν. Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, η συμφωνία του Αμερικανού ισχυρού άνδρα της RedBird Capital Partners με τον επενδυτικό όμιλο Elliott είναι οριστική και θα γίνει μεγαλομέτοχος των «ροσονέρι».

Οι ανακοινώσεις αναμένονται το αργότερο αύριο, αλλά η μεταβίβαση θα καθυστερήσει λίγες μέρες. Το deal προβλέπει πως ο Τζέρι Καρντινάλε θα δαπανήσει 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ προβλέπονται και επιπλέον 500 εκατ. ευρώ ως μπόνους εφόσον το κλαμπ παρουσιάσει κέρδη και προχωρήσει η κατασκευή νέου σταδίου. Οι απερχόμενοι ιδιοκτήτες, που είχαν πάρει τα ηνία των «ροσονέρι» το 2018, θα διατηρήσουν ένα ποσοστό της τάξης του 30%.

Η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος θα δώσει ανάσες στη Μίλαν, η οποία παρότι κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα με ένα πολύ περιορισμένο μπάτζετ. Το νέο αφεντικό φημολογείται πως θα κάνει περισσότερες επενδύσεις, αλλά χωρίς να αναμένονται… «τρέλες».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X