Παίζει το «κεφάλι» της για την Ευρώπη η ΑΕΚ σήμερα στα Γιάννινα! (18:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το κανάλι του ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ παίζει «τελικό» σήμερα με στους «Ζωσιμάδες» με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «κεφάλι» της παίζει σήμερα η ΑΕΚ!

Η Ένωση σήμερα (18:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Novaports Prime) δεν θα πρέπει να φύγει με τίποτα άλλο εκτός του τριπόντους από τους «Ζωσιμάδες» όπου αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η ΑΕΚ που δεν έχει ακόμα νίκη στο μίνι πρωτάθλημα είναι πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας, στο -5 από τον Άρη και στο -3 από τον Παναθηναϊκό μετά τις νίκες αμφότερων απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει πλέον για τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι ψάχνουν από εδώ και πέρα νίκες παντού για να μην δουν το καταστροφικό σενάριο της μη εξόδου στην Ευρώπη να επαληθεύεται.

Το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο, δεν φαντάζει καθόλου εύκολο, ασχέτως αν η ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια της σεζόν μέτρησε δύο νίκες απέναντί του. Το σύνολο του Ηρακλή Μεταξά είναι σκληροτράχηλο, έχει αποδειχτεί ότι αρνείται να χάσει και είναι έτοιμο να βάλει δύσκολα σε μια ΑΕΚ, η οποία πέρα από το ότι πληρώνει τα συνεχόμενα ατομικά της λάθη και το γεγονός ότι είναι αδούλευτη μεσοεπιθετικά, παίζει πλέον και υπό πίεση.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Αλλαγές αναμένεται να έχει το βασικό σχήμα της ΑΕΚ σε σχέση με το τελευταίο ματς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Ο Χατζισαφί, ο Μήτογλου και ο Μάνταλος είναι φαβορί για να ξεκινήσουν στην 11άδα των «κιτρινόμαυρων».

Έτσι στο αρχικό σχήμα του Οφρυδόπουλου όλα δείχνουν ότι θα βρίσκονται ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Ρότα δεξί μπακ, ο Χατζισαφί αριστερά, ο Μήτογλου με τον Τζαβέλλα στα στόπερ, ο Σιμάνσκι με τον Κριχόβιακ και τον Μάνταλο στον άξονα, ο Γκαρσία δεξιά στην επίθεση, ο Τσούμπερ αριστερά και σέντερ φορ ο Ανσαριφάρντ.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Όγκνιεν Βράνιες, Νορντίν Άμραμπατ, Νταμιάν Λε Ταλέκ, Κλεμάντ Μισελέν και Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Βόσνιος στόπερ ακολούθησε θεραπεία, ενώ θεραπεία έκαναν και οι Λε Ταλέκ, Μισελέν. Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό γόνατο και ο δεύτερος εξαιτίας ενός χτυπήματος στην αριστερή πτέρνα. Οι Νόρντιν Άμραμπατ και Μουαμέρ Τάνκοβιτς έκαναν ατομικό. Ωστόσο, διαθέσιμοι θα είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό στο μάτι.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τον ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Λάτσι, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ.

Με επιστροφές ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στον αντίποδα ο «Άγιαξ της Ηπείρου», ο οποίος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στην διαδικασία των πλέι οφ, καθώς την περασμένη αγωνιστική πήρε εντός έδρας ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό, έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Άρη αλλά και αυτή στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον Ολυμπιακό θα αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Μεταξάς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς είδε τους Σνάιντερ, Ντομίνγκεθ και Κόντε να μπαίνουν τις προηγούμενες μέρες σε κανονικό πρόγραμμα και να υπολογίζονται. Μάλιστα ο Ισπανός επιθετικός ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια του ματς.

Πιθανή ενδεκάδα: Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν – Σνάιντερ, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάφσκι – Περέα, Ντομίνγκεθ

Η αποστολή του ΠΑΣ είναι η εξής: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Στάνκο, Σιόντης, Λιάσος, Γκαρντάβσκι, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Περέα, Κόντε.

Οι διαιτητές του ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος
Α’ Βοηθός: Ιορδάνης Απτόσογλου
Β’ Βοηθός: Ανδρέας Μεϊντανάς
4ος διαιτητής: Γεώργιος Τζοβαράς
VAR: Μπρούνο Εστέβες (Πορτογαλία)

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X