Super League πλέι άουτ: Δύο κρίσιμες αναμετρήσεις σήμερα

Super League πλέι άουτ: Δύο κρίσιμες αναμετρήσεις σήμερα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστρέφουν τα πλέι άουτ της Super League με δύο αναμετρήσεις να έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, Σάββατο.

Οι δυο συνεχόμενες νίκες του Απόλλωνα Σμύρνης διαμόρφωσαν άλλα δεδομένα στη «μάχη» για την παραμονή, κι έτσι η 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, η οποία θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ίσως κρίνει πολλά αναφορικά με τις δύο τελευταίες θέσεις.

Το Σάββατο τα φώτα στρέφονται στη Ριζούπολη (16:00, Cosmote Sport 3), όπου ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Βόλο. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τις διαδοχικές επιτυχίες απέναντι σε Παναιτωλικό (1-0 εντός) και ΟΦΗ (2-1 εκτός), πλησίασε στους δύο βαθμούς την προτελευταία Λαμία και διεκδικεί, πλέον, σχεδόν επί ίσοις όροις την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Από την άλλη, οι Θεσσαλοί δεν… χαρίστηκαν στη Λαμία (3-0) κι έδειξαν πως, τουλάχιστον επιθετικά, έχουν τα φόντα για πολλά πράγματα.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Παναιτωλικός θα προσπαθήσει στο Αγρίνιο (19:30, Cosmote Sport 2) να βάλει φρένο στις τρεις σερί ήττες που έχει γνωρίσει στη διαδικασία των πλέι άουτ. Κι ο Αστέρας Τρίπολης, όμως, φλερτάρει έντονα με την κορυφή σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

16:00 Απόλλων Σμύρνης – ΝΠΣ Βόλος Cosmote Sport 3

19:30 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης Cosmote Sport 2

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

15:30 Ατρόμητος – ΟΦΗ Novasports Prime

17:15 Λαμία – Ιωνικός Cosmote Sport 2

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X