Θέλει Γκαλάν στη Μπαρτσελόνα ο Τσάβι

Θέλει Γκαλάν στη Μπαρτσελόνα ο Τσάβι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει παίκτη για την αριστερή πλευρά της άμυνας για να ανταγωνιστεί ποιοτικά και να μπορεί να δώσει ανάσες στον Άλμπα την νέα σεζόν όποτε χρειαστεί και απ’ ό,τι φαίνεται ο  «εκλεκτός» είναι στη Θέλτα.

Η εμφάνιση του Χάβι Γκαλάν στον αγώνα της Θέλτα με την Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε στο μυαλό του Τσάβι ότι ο 27χρονος Ισπανός μπακ έχει την ποιότητα, την ταχύτητα και την επιθετικότητα για να ανταγωνιστεί τον Άλμπα.

Αυτή την στιγμή ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τον έχει πρώτο στην λίστα των αριστερών μπακ πάνω και από τον Γκριμάλντο (Μπενφίκα) αλλά και τον Άλεξ Μορένο (Μπέτις).

Το δυσάρεστο για την Μπαρτσελόνα είναι ότι ο Γκαλάν έχει συμβόλαιο με την Θέλτα ως το 2026. Την ίδια ώρα η Μπενφίκα θέλει δέκα εκατομμύρια Ευρώ για τον Γκριμάλντο ποσό που δεν συζητά καν η Μπάρτσα για παίκτη που σε έναν χρόνο μένει ελεύθερος.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X