ΑΕΚ: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης (22:00) κόντρα στον Ερμή Ζωγράφου

«Αφεντικό» στο ντέρμπι η ΑΕΚ- Νίκησε τον Δούκα (4-2) και σκαρφάλωσε μόνη στην κορυφή!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Ερμή Ζωγράφου στον πρώτο ημιτελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στους τελικούς του πρωταθλήματος θέλει να κάνει η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει σήμερα στις 22:00 τον Ερμή Ζωγράφου στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Καματερό.

Η πρόκριση θα κριθεί στις τρεις νίκες. Ο παίκτης της ΑΕΚ, Αντώνης Μάνος σχολίασε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι με τον Ερμή Ζωγράφου: «Το Σάββατο υποδεχόμαστε ένα αρκετά δυνατό αντίπαλο για τον 1ο ημιτελικό του πρωταθλήματος. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, είμαστε προσηλωμένοι στον τελικό μας στόχο, πολύ καλά προπονημένοι και πνευματικά έτοιμοι για τη δύσκολη σειρά αγώνων που έρχεται. Δίνουμε το 100% σε κάθε προπόνηση, το ίδιο θα κάνουμε και στο επερχόμενο ματς».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X