Εξαλλοι στον ΠΑΣ Γιάννινα με Αυγενάκη: «Απαράδεκτη η δήλωσή του» λέει ο Χριστοβασίλης

Εξαλλοι στον ΠΑΣ Γιάννινα με Αυγενάκη: «Απαράδεκτη η δήλωσή του» λέει ο Χριστοβασίλης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οργισμένοι με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος πανηγύρισε τη συμμετοχή του ΟΦΗ στα πλέι οφ είναι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Κόκκινο πανί» είναι για τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος την Κυριακή πανηγύρισε τη συμμετοχή του ΟΦΗ στα πλέι οφ, τη στιγμή που εκκρεμεί η απόφαση της Εφέσεων για τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό τη στιγμή που ούτε ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας δεν τόλμησε να το κάνει.

Η ανάρτηση Αυγενάκη στα social media, όπου συνεχάρη τον ΟΦΗ για τη νίκη επί του Απόλλωνα και την είσοδό του στα play offs, εξόργισε τους Γιαννιώτες που θεωρούν ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους προσπαθεί καταφανέστατα να προκαταβάλει την απόφαση των δικαστών για να φανεί αρεστός στο κοινό του. Μάλιστα όπως αναφέρουν η δημόσια τοποθέτηση του δημιουργεί τετελεσμένα ειδικά όταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατέχει θεσμική θέση.

Ταυτόχρονα, στον ΠΑΣ συγχαίρουν τον ΟΦΗ για την πορεία του και στέκονται ιδιαίτερα στον Νίκο Νιόπλια ο οποίος προς τιμή του τόνισε πως είναι άδικο αυτό που συνέβη στην ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.

Τι δήλωσε σε παρέμβασή του στη Nova o Γιώργος Χριστοβασίλης

Και αυτά την ώρα που έσπευσε να αντιδράσει έντονα στο θέμα ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ μίλησε στο αφού πληροφορήθηκε την ανάρτηση του κ. Αυγενάκη μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA και είπε τα εξής: «Εκπλήσσομαι που ακούω τον υφυπουργό Αθλητισμού όλης της χώρας να συγχαίρει την έκτη ομάδα που μπήκε στα playoffs και όχι τις υπόλοιπες, τη στιγμή που ο ίδιος γνωρίζει ότι υπάρχει μία δικαστική διαμάχη και υπάρχει και μία απόφαση που εκκρεμεί. Είναι απαράδεκτο για έναν τέτοιο άνθρωπο να δίνει αυτά τα μηνύματα στον κόσμο και να πανηγυρίζει μέσα στο γήπεδο του Ηρακλείου. Μπορεί να είναι οπαδός, αλλά είναι και υφυπουργός μιας ολόκληρης χώρας. Η ομάδα των Ιωαννίνων δεν έχει πιστούς φιλάθλους μόνο στην πόλη των Ιωαννίνων, αλλά σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μιλάμε για μια ολόκληρη Περιφέρεια, την Ήπειρο. Είναι απαράδεκτη η δήλωσή του», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣ για να μιλήσει και για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, λέγοντας, ότι ήταν λάθος ότι η απόφαση δεν εκδόθηκε πριν την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής.

«Ποτέ δεν έγινε αυτό που μας καλέσανε. Κι αν οι δικαστές είναι πραγματικά δικαστές, θα βγάλουν την απόφαση που πρέπει.Εμείς προσπαθήσαμε να βγει η απόφαση πριν τους αγώνες, γιατί αυτό θα ήταν το σωστό και το τίμιο. Έπρεπε να έχει βγει χθες, όπως βγήκαν κι άλλες. Το γιατί αφήσανε την απόφαση να εκκρεμεί επί τριήμερο, κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει. Αγωνιστικά η ομάδα έκανε πολύ καλή πορεία φέτος. Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά είναι κρίμα για τους παίκτες να στερηθούν αυτούς τους βαθμούς. Πραγματικά είναι κρίμα να αφαιρεθούν», συμπλήρωσε ο Χριστοβασίλης.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι φίλοι της ομάδας αναμένουν αντίδραση και από βουλευτές των Ιωαννίνων και κυρίως τους τέσσερις του κυβερνώντος κόμματος, όπως φυσικά και οι τοπικές αρχές, που όπως αναφέρουν «δυστυχώς, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, δεν έχουν τοποθετηθεί για την καταφανή αδικία σε βάρος της ομάδας».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X