Χρυσοχοΐδης: Υποψήφιος με τη ΝΔ στον Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών

Χρυσοχοΐδης: Υποψήφιος με τη ΝΔ στον Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ θα είναι στις επικείμενες εθνικές εκλογές ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος θα διεκδικήσει την επιστροφή του στη Βουλή στην περιφέρεια της Δυτικής Αθήνας.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το απόγευμα της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου και συνομίλησαν σε εξαιρετικό κλίμα για τις πολιτικές εξελίξεις, συμφωνώντας στην ενίσχυση της λίστας της ΝΔ στη συγκεκριμένη περιφέρεια για την οποία ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον από τον καιρό που ήταν στην κυβέρνηση.

Παρά την απομάκρυνση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προ έξι μηνών, οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν διαταράχθηκαν ποτέ, τουναντίον υπήρχε πάντα δίαυλος επικοινωνίας. Κρίσιμο ρόλο για την αδιατάρακτη σχέση είχε ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος ανέλαβε και την πρωτοβουλία εδώ και περίπου ένα δεκαπενθήμερο, προκειμένου να ενταχθεί και επίσημα ο κ. Χρυσοχοΐδης στον εκλογικό σχεδιασμό της ΝΔ.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X