Δίντσικος: «Πίστευα στον Γιαννίκη, ρίσκο ο Οφρυδόπουλος - Η ΑΕΚ χρειάζεται προπονητή που θα εμπνεύσει τους παίκτες»

Δίντσικος: «Πίστευα στον Γιαννίκη, ρίσκο ο Οφρυδόπουλος - Η ΑΕΚ χρειάζεται προπονητή που θα εμπνεύσει τους παίκτες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ απομάκρυνε από την τεχνική ηγεσία τον Αργύρη Γιαννίκη και ο Γιάννης Δίντσικος σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε ότι ο πρώην τεχνικός της Ενωσης είχε ευθύνη ως έναν συγκεκριμένο βαθμό και θα μπορούσε να συνεχίσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sdna.gr:

«Για να είμαι ειλικρινής πίστευα στον Γιαννίκη όταν η ΑΕΚ προχώρησε στην πρόσληψή του. Πρόκειται για έναν νέο φιλόδοξο προπονητή που προέρχεται από τη γερμανική σχολή. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι συνέβη στα αποδυτήρια και πως συμπεριφέρονταν ο ίδιος απέναντι στους παίκτες και το αντίστροφο.

Δεν είναι άσχημο το φετινό ρόστερ της ΑΕΚ. Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Κάτι όμως δεν πάει καλά και δεν αποδίδει η ομάδα σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές της. Ο Γιαννίκης είχε ευθύνη ως ένα συγκεκριμένο βαθμό. Μην ξεχνάμε πως δεν είχε αυτός την επίβλεψη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ούτε των μεταγραφικών επιλογών.

Η γνώμη μου είναι πως θα μπορούσε να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Η επιλογή της αντικατάστασής του από τον Οφρυδόπουλο συνιστά ρίσκο, δεδομένου πως ο νέος προπονητής δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία σε επίπεδο Super League και η ΑΕΚ κυνηγά τον στόχο του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αν και προσωπικά θεωρώ πως στο τέλος εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να το εξασφαλίσει.

Ο Φερνάντο Σάντος θα ήταν η ενδεδειγμένη λύση. Σίγουρα πάντως η ΑΕΚ έχει ανάγκη από ένα μεγάλο προπονητικό όνομα που θα εμπνεύσει τους παίκτες, τα αποδυτήρια και τον κόσμο. Από τότε που έφυγε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έχει καταφέρει να βρει αυτόν τον προπονητή».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X