Αυγενάκης: «Έχουμε υποχρέωση στην κοινωνία να μειώσουμε την οπαδική βία»

Αυγενάκης: «Έχουμε υποχρέωση στην κοινωνία να μειώσουμε την οπαδική βία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε για τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας.
Σε δηλώσεις του στον ANT1 ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε τόσο για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία, τους συνδέσμους των ομάδων, αλλά και την κριτική που δέχεται από την αξιωματική αντιπολίτευση.

«οι Λέσχες φιλάθλων θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όχι όμως οι χούλιγκανς. Η οπαδική βία και τα περιστατικά αυτά δεν έχουν κανέναν χώρο στον αθλητισμό»

Για την κριτική από την αξιωματική αντιπολίτευση: «Δεν θα ασχοληθώ με την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά με την ουσία. Καμία ουσία δεν υπάρχει στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς κρινόμαστε ως Κυβέρνηση.

Έχουμε νεκρούς δε θα ασχολούμαστε με ανακοινώσεις. Έχουμε υποχρέωση στην κοινωνία να μειώσουμε τις περιπτώσεις οπαδικής βίας. Αν θέλετε να ασχοληθούμε με την αντιπολίτευση, ευχαρίστως, αλλά κάποια άλλη στιγμή. Αυτή τη στιγμή έχουμε πιο σημαντικά».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X