Η πρώτη φορά στα ελληνικά δικαστικά χρονικά που χρησιμοποιήθηκε ο ορός της αλήθειας

Η πρώτη φορά στα ελληνικά δικαστικά χρονικά που χρησιμοποιήθηκε ο ορός της αλήθειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα τέλη του Νοέμβρη του 1997 ο 46χρονος επιχειρηματίας Γιώργος Νικολαΐδης, ιδιοκτήτης (ανάμεσα σε άλλα) της εταιρείας «Πετροχέμκα» και η 32χρονη φίλη του Σούλα Καλαθάκη εξαφανίζονται χωρίς να δώσουν το παραμικρό στίγμα για το πού βρίσκονται.

Αρχικά ορισμένοι σκέφτονται ότι ίσως ήταν ένα ηθελημένο γεγονός που ίσως συσχετιζόταν με τις δραστηριότητές του, όμως τα πράγματα αλλάζουν τις επόμενες ημέρες.

Το αυτοκίνητο βρίσκεται εγκαταλελειμμένο στην Κηφισιά, ενώ γίνεται ξεκάθαρο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια όταν άγνωστοι κάνουν διάρρηξη στο σπίτι του, αφαιρούν μπλοκ επιταγών και πιστωτικές κάρτες και προχωρούν σε αγορές μεγάλης αξίας, χρησιμοποιώντας το «πλαστικό» χρήμα και εξαργυρώνοντας τσεκ.

Και μάλιστα όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και στο Λονδίνο, το Παρίσι, το Άμστερνταμ και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις…

Διαβάστε περισσότερα για την πρώτη φορά στα ελληνικά δικαστικά χρονικά που χρησιμοποιήθηκε ο ορός της αλήθειας

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X