«Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο»: Συγκινητικό μήνυμα των ποδοσφαιριστών για τον Αλκη

«Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο»: Συγκινητικό μήνυμα των ποδοσφαιριστών για τον Αλκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκινητική πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών της Super League 1 για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Όπως αναφέρει το GRTimes, σε όλα τα γήπεδα της Super League 1 οι ποδοσφαιριστές θα φορέσουν πριν την έναρξη των αγώνων το t-shirt με το μήνυμα “ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΕ ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΛΛΟ”, την έκκληση που απηύθυνε ο Άλκης για τη ζωή του στους δολοφόνους του. Αυτό έγινε μετά από πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για να τιμήσει τη μνήμη του Άλκη και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή του ποδοσφαίρου, η Super League 1 αγκάλιασε την συγκεκριμένη ενέργεια και βοήθησε στην υλοποίηση της.

Κατάθεση ψυχής για τη δολοφονία του Άλκη έκανε μέσω του ΣΚΑΪ ο πατέρας Χρήστος, επονομαζόμενος και «παπά ΠΑΟΚ». «Αυτό το γεγονός μας τρύπησε την κάρδια, μακάρι να τρύπησε και τα μυαλά μας και να μπει μυαλό εκεί μέσα, γιατί η κοινωνία σοκαρίστηκε μεν, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι πηρέ και το μάθημα ολόκληρο, όπως πρέπει να πάρουμε το μάθημα, να ξυπνήσουμε πραγματικά και να δούμε τις ευθύνες μας» τόνισε ο πατήρ Χρήστος.

Τη δική του συγκλονιστική μαρτυρία για τον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του έδωσε στον ΣΚΑΪ ο Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, αναφέροντας δε ουσιαστικά ότι από θαύμα οι δύο φίλοι του κρατήθηκαν ζωντανοί στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστησαν στη Χαριλάου.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X