Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει πρόταση για τον Ζοάο Νέβες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει πρόταση για τον Ζοάο Νέβες
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοάο Νέβες είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να προσπαθήσει να αποκτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ερχόμενο καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Ζοάο Νέβες της Μπενφίκα, με τον σύλλογο μάλιστα να έχει ήδη έρθει σε επαφές με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ειδοποίησαν την Μπενφίκα πως την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσουν επίσημη πρόταση για τον Νέβες, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία με τον παίκτη, για εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας, ώστε ο νεαρός άσος να κάνει το καλοκαίρι το “άλμα” στην καριέρα του και να παίξει στην Premier League.

Ο 19χρονος διεθνής Πορτογάλος μέσος έχει ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι του 2028, στα 130 εκατ. ευρώ, με τον νεαρό χαφ την φετινή σεζόν να έχει καταγράψει 55 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας τρία γκολ και δύο ασίστ.

Πάνος Λούπος - ΑΕΚ: Περί Αραούχο, Άμραμπατ, Μπρινιόλι, μεταγραφών και ΕΠΟ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X