Καιρός: Σε ύφεση τα καιρικά φαινόμενα από σήμερα (VIDEO)

Καιρός: Σε ύφεση τα καιρικά φαινόμενα από σήμερα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σήμερα, Τετάρτη, ωστόσο σε κάποιες περιοχές θα παραμείνουν οι χιονοπτώσεις.

Στα κεντρο- νότια τμήματα της νησιωτικής Ελλάδας προς το Αιγαίο, στις Κυκλάδες μέχρι και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε πρόσκαιρες χιονοπτώσεις, ακόμα και πυκνές κατά περιόδους, κυρίως στα γύρω ορεινά & ημιορεινά τμήματα.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, στο Ιόνιο, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από την Πελοπόννησο μέχρι και τη Θράκη αλλά και στα ανατολικά τμήματα, ο καιρός θα είναι αίθριος με μεγάλα διαστήματα με ήλιο.

Θερμοκρασιακά, νωρίς το πρωί θα δούμε και -16 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια ορεινά ηπειρωτικά, -12 έως -14 στα υπόλοιπα κεντρικά, ενώ το μεσημέρι ο υδράργυρος θα φτάσει στους 10 με 11 στα δυτικά, στους 5 με 8 στα βόρεια και στους 8-10 βαθμούς Κελσίου στις νησιωτικές περιοχές.

Στην Αττική, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά του νομού και τη θερμοκρασία από -2 έως και 7 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη,  θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και την θερμοκρασία από -4 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Τις επόμενες μέρες, βελτιώνεται περισσότερο ο καιρός σε όλη τη χώρα.


 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X