Serie A: Ξεπέρασε και το εμπόδιο της Λάτσιο (2-1) και παρέμεινε στην κορυφή η Ιντερ (VIDEO)

Serie A: Ξεπέρασε και το εμπόδιο της Λάτσιο (2-1) και παρέμεινε στην κορυφή η Ιντερ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και δυσκολεύτηκε η Ιντερ κέρδισε με 2-1 τη… δυσκολοκατάβλητη Λάτσιο και παρέμεινε στην κορυφή της Serie A, αν και έχει παίξει 1 παιχνίδι λιγότερο.

Οι «Νερατζούρι» ήταν αυτοί που μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν μετά την απομάκρυνση του κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Μπαστόνι λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, ο 22χρονος στόπερ δοκίμασε το πόδι του και έκανε το 1-0 στο 30ο λεπτό!


Η Λάτσιο όμως αντέδρασε γρήγορα και 5 λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσια, έπειτα από άστοχη έξοδο του Χαντάνοβιτς και ωραίο «τσίμπημα» του Ιμόμπιλε.


Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν κάπως καλύτερα, όμως η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι ανέβασε ρυθμό σταδιακά, ώσπου στο 67ο λεπτό, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Μπαστόνι, ο Σκρίνιαρ με έξοχη κεφαλιά έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Ίντερ.


Από εκεί και έπειτα η Λάτσιο προσπάθησε να πιέσει δίχως όμως κάποιο αποτέλεσμα με το σκορ να μένει στο 2-1 και την Ιντερ να παραμένει στην κορυφή του «Σκουντέτο».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X