Αθανασιάδης και Βλαχοδήμος στην τριάδα των τερματοφυλάκων με τις περισσότερες αποκρούσεις στο Champions League

Σέριφ Τίρασπολ: Νοκ άουτ ο Αθανασιάδης με Iντερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Αθανασιάδης και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκονται στην τριάδα των τερματοφυλάκων με τις περισσότερες αποκρούσεις στους ομίλους του Champions League.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η UEFA, ο δανεικός από την ΑΕΚ γκολκίπερ της Σερίφ, Γιώργος Αθανασιάδης ήταν ο πορτιέρο με τις περισσότερες αποκρούσεις στη φάση των ομίλων του Champions League, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να βρίσκεται στην 3η θέση της λίστας, μαζί με τον Τιμπό Κουρτουά.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αθανασιάδης είχε 29 αποκρούσεις τις οποίες πραγματοποίησε απέναντι σε Ρεάλ, Ίντερ και Σαχτάρ ξεπερνά κατά μία την επίδοση του Σιμόν Μινιολέ της Μπριζ απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι, Παρί και Λειψία. Μάλιστα, οι 10 από τις επεμβάσεις του Αθανασιάδη έγιναν στο ίδιο παιχνίδι, στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” κόντρα στη Ρεάλ, όπου η πρωταθλήτρια Μολδαβίας επικράτησε με 2-1. Εκείνη η επίδοσή του συνιστά ρεκόρ επεμβάσεων σε εκτός έδρας αγώνα για ομάδα που νίκησε.

Στην 3η θέση της ίδιας στατιστικής κατηγορίας βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος της Μπενφίκα με 22 επεμβάσεις, σε όμιλο με Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Ντινάμο Κιέβου, ενώ τις ίδιες είχε και ο Τιμπό Κουρτουά της Ρεάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X