Αοσμάν: «Για τρία χρόνια ξεπληρώναμε με τα λεφτά της μπάλας το ταξίδι από την Συρία» (VIDEO)

Αοσμάν: «Για τρία χρόνια ξεπληρώναμε με τα λεφτά της μπάλας το ταξίδι από την Συρία» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αίας Άοσμαν συγκαταλέγεται στις αποκαλύψεις της φετινής Super League Interwetten και με τη φανέλα του Ιωνικού κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ποιος όμως είναι ο Σύριος μεσοεπιθετικός;

Ο 27χρονος έφυγε παιδί από τη χώρα του ώστε να ξεφύγει από τη φρίκη του πολέμου και μαζί με την οικογένειά του αναζήτησε ένα καλύτερο «αύριο» στη Γερμανία. Μέσω του Gazzetta ξετυλίγει το «Story» της ζωής του και πίσω από τις κάμερες θέλησε να μας βάλει, έστω και νοερά αφού επί του πρακτέου είναι αδύνατον, στη θέση του οποιουδήποτε έπραξε κάτι ανάλογο.

«Ο πρόσφυγας πρέπει να φύγει γιατί δεν έχει μέρος να κοιμηθεί, δεν έχει φαγητό να φάει. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολο είναι να βρεις φαγητό στην Συρία. Αν δεν έχεις χρήματα από πριν, δεν έχεις φαγητό. Ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση».

Το film της ζωής του φαντάζει με ταινία. Ο πατέρας του δεν μπορούσε να εργαστεί, το πρώτο διάστημα έμενε στη θεία του, δεν ήξερε τη γλώσσα αλλά κατάφερε να προσαρμοστεί. Δεν το… έβαλε κάτω, το ποδόσφαιρο αποτέλεσε το «διαβατήριό» του για ένα «καλύτερο αύριο» και στέλνει το «μήνυμα» της αλληλεγγύης.

«Όταν έπαιζα στην Τουρκία, γνωρίζοντας το πόσο δύσκολο είναι να μην έχεις τίποτα, ούτε χρήματα, ούτε ρούχα, ούτε μέρος να μείνεις, ούτε χαρτιά, όταν έχεις αφήσει τα πάντα στην Συρία για να πας στην Τουρκία, την Ολλανδία ή την Γερμανία, εγώ και μερικοί φίλοι μου προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους. Ακόμη και τώρα ο πατέρας μου βοηθάει ανθρώπους που έρχονται από την Συρία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X