Βάνα Μπάρμπα: «Στηρίζω με θέρμη Φιλιππίδη και Κιμούλη, ίσως τα κορίτσια να έκαναν κάποιο λάθος» (VIDEO)

Βάνα Μπάρμπα: «Στηρίζω με θέρμη Φιλιππίδη και Κιμούλη, ίσως τα κορίτσια να έκαναν κάποιο λάθος» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» έδωσε η Βάνα Μπάρμπα μετά τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η ανάρτησή της που έλεγε «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη».

«Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και θα υπερασπιστώ οποιονδήποτε αύριο πιθανόν ακούσει κάτι άσχημο να λέγεται γι’ αυτόν. Εγώ δεν είπα να μην πάει να δικαστεί. Είπα εγώ να αφήσετε μικρά ή μεγάλα ονόματα χωρίς να πάνε στα δικαστήρια; Γιατί μου προσάπτουν ένα σωρό βλακείες; Δεν κατάλαβα… Και ρωτώ “μήπως μέσα από όλο αυτό υπάρχει ένα ταξικό bullying; Μήπως πρέπει σώνει και ντε να την πληρώσουν αυτοί που δούλευαν χρόνια και είχαν εξουσία; Μήπως παίζει κι αυτό ασυνείδητα;”» αναφέρει, μεταξύ άλλων, τασσόμενη πάντως υπέρ του κινήματος #metoo.

Όπως λέει «τους υποστηρίζω, όπως υποστηρίζω και τους μεγάλους ηθοποιούς, που πολλά χρόνια τώρα έχουν δώσει την ψυχή τους, μας έχουν ταξιδέψει με το μεγάλο τους ταλέντο και ξαφνικά μέσα σε μια νύχτα καταρρέουν τα πάντα χωρίς να έχουν φτάσει στα δικαστήρια. Εγώ γι’ αυτό φωνάζω και λέω μήπως αύριο είμαι εγώ το επόμενο θύμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X