Πρωταθλήτρια Δανίας μετά από 16 χρόνια η Μπρόντμπι, πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού

Πρωταθλήτρια Δανίας μετά από 16 χρόνια η Μπρόντμπι, πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Βγήκε» και η τελευταία πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στα playoffs του Champions League -αν, βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι», που θα ξεκινήσουν από τον β’ προκριματικό της διοργάνωσης, φτάσουν μέχρι εκεί!

Η Μπρόντμπι νίκησε 2-0 τη Νόρτζελαντ και κατέκτησε το πρωτάθλημα Δανίας για πρώτη φορά από το 2005, όπερ σημαίνει πως αυτή πηγαίνει στα playoffs των… αστεριών και όχι η Μίντιλαντ, που επικράτησε 4-0 της Άαρχους, αλλά δεν πανηγύρισε.

Η Μίντιλαντ, βέβαια, η οποία… αυτοκτόνησε, αφού στα τρία τελευταία ματς είχε μία ισοπαλία και δύο ήττες, ενώ την περασμένη αγωνιστική έχασε 4-2 στην έδρα της Κοπεγχάγης του Ζέκα, με αποτέλεσμα να την ξεπεράσει η Μπρόντμπι, που παίρνει τον τίτλο με έναν βαθμό διαφορά (61 έναντι 60)!

Μετά τη λήξη του ματς, μάλιστα, ακολούθησε και «ντου» στο γήπεδο από τους οπαδούς της, που πανηγυρίζουν μετά από τόσα χρόνια ξανά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X