Καλόμοιρος στο enwsi.gr: «Το Κύπελλο αυτό ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια μου»

ΑΕΚ: Η κούπα στον... ουρανό από τα χέρια του αρχηγού! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Καλόμοιρος πέτυχε ένα καθοριστικό γκολ για την ΑΕΚ στον τελικό και μίλησε στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια του πήρε ο Γιάννης Καλόμοιρος. Ο νεαρός παίκτη της ΑΕΚ πέτυχε ένα καθοριστικό γκολ στο 23-22 και έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του.

Λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα, η μπάλα έφτασε στα χέρια του και δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Σούταρε και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Άρσιτς. Ήταν η πιο καθοριστική στιγμή των τελευταίων λεπτών, όταν όλα κρέμονταν σε μια κλωστή. Ο Καλόμοιρος μιλώντας στο enwsi.gr τόνισε για το γεγονός πως η κατάκτηση του Κυπέλλου ήρθε την ημέρα των γενεθλίων του :«Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο παιχνίδι άξιο ενός τελικού. Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς είναι το πρώτο μου τρόπαιο και συνδυάστηκε με τα γενέθλια μου.. Πραγματικά απίστευτο συναίσθημα. Όσο για το γκολ που πέτυχα στα τελευταία λεπτά απλά είμαι χαρούμενος που μπόρεσα και βοήθησα την ομάδα να πάρει το αποτέλεσμα που άξιζε. Έχουμε δύσκολη συνέχεια μπροστά μας. Θα χαρούμε σήμερα και θα επιστρέψουμε στη δουλειά αύριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X