ΑΕΚ: Αποθέωση για τους μάγκες του Πόλο πριν τον τελικό Κυπέλλου! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Αποθέωση για τους μάγκες του Πόλο πριν τον τελικό Κυπέλλου! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε εικόνες και βίντεο από την αποθέωση στους παίκτες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μάγκες της ΑΕΚ στο πόλο γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο!

Συγκεκριμένα, η ομάδα πόλο ανδρών της Ενωσης πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μετά από δύο απίστευτες εμφανίσεις χθες και την Παρασκευή για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος. Πριν την αναχώρηση της αποστολής για το κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης που θα γίνει ο τελικός απέναντι στον Ολυμπιακό φίλοι της ΑΕΚ επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο για να αποθεώσουν τους κιτρινόμαυρους ανεξαρτήτως αποτελέσματος μιας και η προσπάθειά τους είναι γιγαντιαία.

Δείτε εικόνες και VIDEO:

ΑΕΚ: Αποθέωση για τους μάγκες του Πόλο πριν τον τελικό Κυπέλλου! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Αποθέωση για τους μάγκες του Πόλο πριν τον τελικό Κυπέλλου! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Αποθέωση για τους μάγκες του Πόλο πριν τον τελικό Κυπέλλου! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Αποθέωση για τους μάγκες του Πόλο πριν τον τελικό Κυπέλλου! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Αποθέωση για τους μάγκες του Πόλο πριν τον τελικό Κυπέλλου! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Αποθέωση για τους μάγκες του Πόλο πριν τον τελικό Κυπέλλου! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Αποθέωση για τους μάγκες του Πόλο πριν τον τελικό Κυπέλλου! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Αποθέωση για τους μάγκες του Πόλο πριν τον τελικό Κυπέλλου! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Αποθέωση για τους μάγκες του Πόλο πριν τον τελικό Κυπέλλου! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Αποθέωση για τους μάγκες του Πόλο πριν τον τελικό Κυπέλλου! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Αποθέωση για τους μάγκες του Πόλο πριν τον τελικό Κυπέλλου! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Αποθέωση για τους μάγκες του Πόλο πριν τον τελικό Κυπέλλου! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X