«Ο Ρεμπρόφ πάει Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ με ΑΕΚ!» -Δεν επιβεβαιώνει η ΠΑΕ

Να είναι… Ρεμπρόφ και ας μην είναι ο Ρεμπρόφ
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα σχετικά με την ΑΕΚ και τον Σεργκέι Ρεμπρόφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραγδαίες οι εξελίξεις με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ και την ΑΕΚ, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τουρκία, ο Ουκρανός προπονητής αναμένεται να φτάσει σύντομα στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ ένα συμβόλαιο ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ. Πριν από μερικές ημέρες στην Ουγγαρία είχαν αναφέρει ότι ο Σεργκέι Ρεμπρόφ αναμένεται το προσεχές διάστημα να ταξιδέψει στην Αθήνα, προκειμένου να διαπραγματευτεί με την ΑΕΚ.

Οι Τούρκοι γράφουν τώρα ότι ο Σεργκέι Ρεμπρόφ έχει αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ και σύντομα αναμένεται να κάτσει στον πάγκο της Ένωσης. Η ιστοσελίδα «SporX», γράφει πως ο Ρεμπρόφ θα φτάσει στην χώρα μας για να υπογράψει το συμβόλαιο του, το οποίο θα φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο.

Το εν λόγω ποσό είναι σχεδόν διπλάσιο από εκείνο που έπαιρνε στην Φερεντσβάρος, καθώς η ομάδα της Ουγγαρίας του έδινε περίπου 550.000 τον χρόνο. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ουγγρικής ομάδας την προηγούμενη εβδομάδα, αποκάλυψε πως ο 46χρονος προπονητής παραιτήθηκε από τη θέση του και έτσι η Ενωση προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με εκείνον.

Πάντως, από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X