Serie Β: Επαιξε στα πλέι οφ ανόδου, ενώ είχε διαγνωστεί με κάρκινο (VIDEO)

Serie Β: Επαιξε στα πλέι οφ ανόδου, ενώ είχε διαγνωστεί με κάρκινο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Μάρκο Μανκόζου δεν τον ξέρει σχεδόν κανείς, ωστόσο το πάθος και η ψυχική του δύναμη κάνουν εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Η Λέτσε αγωνίζεται στα play offs της ανόδου στη Serie A και ο αρχηγός της ομάδας έκανε απλά κάτι μοναδικό! Θέλησε να αγωνιστεί στα παιχνίδια, παρά το γεγονός πως είχε διαγνωστεί με καρκίνο, δίνοντας νέα σημασία στη λέξη «capitano»!

Μία είδηση που σόκαρε ολόκληρη την Ιταλία. Όχι ωστόσο τον ίδιο τον Μανκόζου, ο οποίος καθυστέρησε τις θεραπείες ώστε να αγωνιστεί με την αγαπημένη του ομάδα στα play off ανόδου για τη Serie A, απέναντι στη Βενέτσια. Η μοίρα ωστόσο δεν φέρθηκε σωστά στον αρχηγό της Λέτσε. Η Λέτσε ήταν στο 1-1 με τη Βενέτσια και ήθελε ένα γκολ για να πάρει τη νίκη και στο 80ο λεπτό είχε τη μεγαλύτερη της ευκαιρία, καθώς κατάφερε να κερδίσει ένα πέναλτι, με τον αρχηγό να αναλαμβάνει.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X