Μαζικές ακυρώσεις εισιτηρίων του Euro από την UEFA -Σάλος στην Αγγλία

Μαζικές ακυρώσεις εισιτηρίων του Euro από την UEFA -Σάλος στην Αγγλία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αγγλία από τα μαζικά mail που στέλνονται από τα κεντρικά της UEFA με ακυρώσεις εισιτηρίων των ημιτελικών και του τελικού του Euro.

Μαζικές ακυρώσεις εισιτηρίων που είχαν δεσμευτεί από οπαδούς για τους ημιτελικούς και τον τελικό του Euro 2020 κάνει τις τελευταίες ώρες η UEFA, κάτι που έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση Άγγλων φιλάθλων που ξεσπούν στα social media.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ενημερώνει με mail τους κατόχους εισιτηρίων ότι η κράτηση τους ακυρώνεται διότι έχουν διατεθεί περισσότερα εισιτήρια από όσα επιτρέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο αναφορικά με την προσέλευση οπαδών στα γήπεδα.

Πολλοί φίλαθλοι που έκλεισαν τα εισιτήρια τους από το 2019 κιόλας ενημερώνονται ότι θα τους επιστραφούν τα χρήματα τους, ωστόσο υπάρχουν πολλά μηνύματα στο διαδίκτυο από αγανακτισμένους φιλάθλους που ενημερώνουν πως την ίδια ώρα που ακυρώνονται εισιτήρια οπαδών, αυξάνεται η διάθεση εισιτηρίων από χορηγούς που πωλούνται 5 και 10 φορές περισσότερο από την αρχική τιμή τους και φτάνουν μέχρι τις 1500 λίρες, ακόμα και στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Προς το παρόν σύμφωνα με τα σημερινά επιδημιολογικά δεδομένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις αναμετρήσεις στο Γουέμπλεϊ θα παρακολουθήσουν 22.500 φίλαθλοι (25% της χωρητικότητας του), με την αγγλική κυβέρνηση να αισιοδοξεί (παρά την έξαρση της ινδικής μετάλλαξης στο νησί), ότι το ποσοστό αυτό μπορεί να φτάσει ή να ξεπεράσει το 50%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X