Premier League: «Πρωταθλήτρια» η Λίβερπουλ σε νικητήρια γκολ μετά το 90’ (VIDEO)

Premier League: «Πρωταθλήτρια» η Λίβερπουλ σε νικητήρια γκολ μετά το 90’ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τάση της Λίβερπουλ να κάνει… καρδιακούς τους φιλάθλους της και να τους προκαλεί την απόλυτη έκσταση στο φινάλε των αγώνων έφτασε στο απόγειο κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.

Χάρη στον από μηχανής θεό, Άλισον και την άψογη κεφαλιά του στην πρώτη του επαφή ever στην αντίπαλη περιοχή ως κίπερ των Κόκκινων, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ απέδρασε με «χρυσό» τρίποντο που την κρατά ζωντανή για την έξοδο στο Champions League, σε ένα σκηνικό που μόνο άγνωστο δεν είναι στα 28 χρόνια πορείας της στην Premier League.

Αυτή, λοιπόν, δεν ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, αλλά η 38η φορά που οι Reds νικούν σε ματς πρωταθλήματος με γκολ στον έξτρα χρόνο των καθυστερήσεων και με βάση την παράδοση που έχουν χτίσει, δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Μία επίδοση που είναι μακράν της δεύτερης η κορυφαία στο Νησί, αφού καμία άλλη ομάδα δεν έχει ξεπεράσει καν το όριο των 30.Premier League: «Πρωταθλήτρια» η Λίβερπουλ σε νικητήρια γκολ μετά το 90’ (VIDEO)

Συγκεκριμένα, οι Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ ακολουθούν με 25 «buzzer-beater» νίκης μετά το 90’, ενώ λίγο χαμηλότερα βρίσκονται Τσέλσι και Έβερτον με 22.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X