Οριστικοποιήθηκαν τα ζευγάρια για τα πλέι οφ του ΝΒΑ

Οριστικοποιήθηκαν τα ζευγάρια για τα πλέι οφ του ΝΒΑ
Photo Credits: INTIME

Η regular season ολοκληρώθηκε χωρίς εκπλήξεις και βγήκαν τα ζευγάρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ψέματα τελείωσαν, αρχίζουν τα πλέι οφ, αλλά και τα play in. Η κανονική περίοδος, 72 αγώνων λόγω των «περικοπών» από τον κορωνοϊό, έλαβε τέλος και βγήκαν τα ζευγάρια για τα πλέι οφ και τα play in.

Τα ξημερώματα της Τρίτης θα γίνουν οι πρώτες αγώνες των play in, Πέισερς-Χόρνετς και Σέλτικς-Γουίζαρντς. Ο νικητής του δεύτερου περνά στα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει τους Νετς. Ο ηττημένος θα παίξει με το νικητή του Πέισερς-Χόρνετς με έπαθλο τη μονομαχία με τους Σίξερς.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης θα αναμετρηθούν οι Λέικερς με τους Γουόριορς και οι νικητές θα περάσουν στα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σανς. Οι ηττημένοι του ζευγαριού play in θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία απέναντι στον ηττημένο του Γκρίζλις-Σπερς και όποια ομάδα προκριθεί θα αναμετρηθεί στον πρώτο γύρο των πλέι οφ με τους Τζαζ.

Τα ήδη γνωστά «ζευγάρια» των πλέι οφ είναι Κλίπερς-Μάβερικς και Νάγκετς-Μπλέιζερς στη Δύση, ενώ στην Ανατολή Νικς-Χοκς και Μπακς-Χιτ. Τα πλέι οφ θα αρχίσουν στις 22 του μήνα και οι τελικοί όχι αργότερο από τις 8 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν το αργότερο στις 22 του μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X