Super League 2: Στην κορυφή Λεβαδειακός και Ιωνικός -Ακολουθεί ο Εργοτέλης (VIDEO)

Super League 2: Στην κορυφή Λεβαδειακός και Ιωνικός -Ακολουθεί ο Εργοτέλης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Βαθμολογία Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κυριολεξία στο φινάλε θα κριθεί στη Superleague 2 η απ’ ευθείας άνοδος και η συμμετοχή στο μπαράζ! Με τα αποτελέσματα που διαμορφώθηκαν, τέσσερις ομάδες διεκδικούν τις δύο θέσεις στην πέμπτη και τελευταία αγωνιστική των Play Off, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Μαΐου.

Λεβαδειακός και Ιωνικός ισοβαθμούν στην πρώτη με 50 βαθμούς, μετά τις νίκες τους επί των Χανίων με 3-0 και Διαγόρα με 5-3 αντίστοιχα, ενώ ο Εργοτέλης έπιασε την Ξάνθη στη δεύτερη θέση με 48′, μετά το «διπλό» του στα Πηγάδια με 1-0.

Πλέον, οι τέσσερις μονομάχοι θα λύσουν τις διαφορές τους σε μεταξύ τους αναμετρήσεις, με την Ξάνθη να φιλοξενεί τον Λεβαδειακό και τον Ιωνικό τον Εργοτέλη.

Ο Λεβαδειακός υπερέχει του Ιωνικού στην ισοβαθμία, επειδή έχει καλύτερη άμυνα, ενώ στην ισοβαθμία του Εργοτέλη με την Ξάνθη, υπερτερεί ο πρώτος γιατί έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Βαθμολογία

Λεβαδειακός 50
Ιωνικός 50
Εργοτέλης 48
Ξάνθη 48
Κισσαμικός 39
Διαγόρας 30

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X