Η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ για το 1-0 (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ για το 1-0 (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκινάει τα πλέι-οφ υποδεχόμενη τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Ξεκινάνε τα πλέι-οφ σήμερα, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η Ένωση έχει το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στους Θεσσαλονικείς και θέλει να το εκμεταλλευτεί για να κάνει το 1-0 και να ξεκινήσει με νίκη την σειρά.

Οι σειρές των προημιτελικών κρίνοται στις 2 νίκες και αν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 16/5 στο ΟΑΚΑ. Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη 13/5 στην Πυλαία.

Οι απουσίες για την ΑΕΚ είναι οι γνωστές, με τους Σλότερ και Ρογκαβόπουλο εκτός συν τον ένα παίκτη που νόσησε απο κορωνοϊό και θα είναι εκτός δωδεκάδας. Ευτυχώς για την ΑΕΚ δεν προέκυψε διασπορά του ιού και όλοι οι άλλοι παίκτες είναι μάχιμοι.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Άρης Λυκογιάννης έχει όλους του παίκτες στην διάθεση του, αφού η λίστα των τραυματιών είναι άδεια και θέλει να «χτυπήσει» από το πρώτο ματς για να έχει το πάνω χέρι στην σειρά.

Θυμίζουμε ότι η Ένωση φέτος έχει κερδίσει 3 φορές τον ΠΑΟΚ, δύο στο ΟΑΚΑ με την επανάληψη του αγώνα και άλλη μία στην Πυλαία στην παράταση με τον μπάζετ μπίτερ του Λάνγκφορντ.

Διαιτητές στο αποψινό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, θα είναι οι Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας), Κώστας Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης) και Αργύρης Καλδίρης (Αττικής).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X