Super League: Ολα τα σενάρια για την Ευρώπη μετά την ήττα του Αρη - Πως κερδίζει εισιτήριο η ΑΕΚ

Super League: Ολα τα σενάρια για την Ευρώπη μετά την ήττα του Αρη - Πως κερδίζει εισιτήριο η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Δείτε όλα τα σενάρια για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια λίγο πριν τη σέντρα του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα του Αρη από τον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει αρκετά πράγματα για το φινάλε των πλεϊ οφ. Ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος και σίγουρα στην Ευρώπη. Μένουν άλλα δύο εισιτήρια για το Κόνφερενς Λιγκ. Η ΑΕΚ και να χάσει στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό κρατά και πάλι την τύχη στα χέρια της.

Η Ενωση Βγαίνει Ευρώπη με δυο νίκες στα δυο τελευταία ματς: Με διπλό την Τετάρτη  στην Τρίπολη επί του Αστέρα και νίκη επί του Αρη στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική.

Θα φτάσει έτσι τους 61 πόντους. Συγκομιδή που δεν μπορεί να φτάσουν μαζί ο Αρης και ο Παναθηναϊκός αφού αναμετρώνται την ερχόμενη αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΚ μπορεί να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο και με ισοπαλία στην Τρίπολη αν στο φινάλε νικήσει τον Αρη. Ετσι θα φτάσει τους 59 βαθμούς. Σε αυτό το σενάριο θα χρειαστεί ήττα του Αρη από τον ΠΑΟ. Ετσι ο Αρης θα μείνει στους 59 βαθμούς, αλλά η ΑΕΚ θα έχει την ισοβαθμία με 3-1 νίκες.

Υπάρχει και ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας στους 59 αν το ΠΑΟ- ΟΣΦΠ λήξει ισόπαλο. Τότε στη μίνι βαθμολογία μεταξύ των τριών θα είναι ΠΑΟ 14, ΑΕΚ, 11 και Αρης 9.

Οπότε η ΑΕΚ βγαίνει και πάλι στην Ευρώπη. Καλό βέβαια είναι η ΑΕΚ να νικήσει απόψε και να τελειώνει χωρίς άλλους… τελικούς.

Η βαθμολογία τώρα πριν τη σέντρα του ΠΑΟ – ΑΕΚ:

1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 83

2. ΠΑΟΚ 64

3.ΑΡΗΣ 59

4. AΕΚ 55

5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 52

6.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 46

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X