AEK: Με Μάνταλο-Μπακάκη στην αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό! (VIDEO)

AEK: Με Μάνταλο-Μπακάκη στην αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Πέτρος Μάνταλος σφίγγει τα δόντια και μπαίνει στην αποσοτολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Μιχάλης Μπακάκης μπήκαν στην αποστολή για τον «τελικό» της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό!

Ο αρχηγός της ΑΕΚ παρότι οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ του κατάφερε να μπει στην αποστολή για το πολύ σημαντικό παιχνίδι στη Λεωφόρο. Παράλληλα, επιστρέφει και ο Μιχάλη Μπακάκη που ήταν εκτός δράσης εδώ και κάποιες εβδομάδες.

Οι Λιβάι Γκαρσία, Νέλσον Ολιβέιρα, Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και έμεινα εκτός. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

H αποστολή για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play-Off.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X