ΑΕΚ: Τιμήθηκε και αποθεώθηκε ο εμβληματικός αρχηγός, Χριστόφορος Μπακαούκας! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Εικόνες από το ΑΕΚ-Σαλαμίνα
Photo Credits: INTIME

Τα δάκρυα του αρχηγού κατά την διάρκεια της βράβευσης του από τον Σταμάτη Παπασταμάτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας αγωνίστηκε σήμερα με την ομάδα της Σαλαμίνας αλλά κανείς ποτέ δεν τον αντιμετώπισε στην ΑΕΚ σαν αντίπαλο.

Έτσι και σήμερα η ΑΕΚ υποδέχτηκε στο «Γ. Κασιμάτης» τον επί χρόνια αρχηγό της και τον τίμησε όπως έπρεπε. Ο εμβληματικός αρχηγός που κατέκτησε με την ΑΕΚ πέντε τίτλους και έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων του «Δικεφάλου» βραβεύτηκε πριν την έναρξη του αγώνα από τον διοικητικό ηγέτη του τμήματος, Σταμάτη Παπασταμάτη. Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ του παρέδωσε μια φανέλα με το νούμερο του και μια «κιτρινόμαυρη» ανθοδέσμη εν μέσω αποθέωσης. Ο Μπακαούκας έντονα συγκινησιακά φορτισμένος από την πρώτη στιγμή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του την στιγμή που άκουσε ξανά το όνομα του στα χείλη των φίλων του «Δικεφάλου». Την ώρα μάλιστα που παρέλαβε την φανέλα του, την φίλησε δείχνοντας πως όσα χρόνια και αν περάσουν η αγάπη του για την ΑΕΚ δεν θα σβήσει ποτέ.

Δείτε φωτό και βίντεο από την βράβευση του

ΑΕΚ: Τιμήθηκε και αποθεώθηκε ο εμβληματικός αρχηγός, Χριστόφορος Μπακαούκας! (ΦΩΤΟ-VIDEO)ΑΕΚ: Τιμήθηκε και αποθεώθηκε ο εμβληματικός αρχηγός, Χριστόφορος Μπακαούκας! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X