ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Η κριτική των κιτρινόμαυρων του ματς στο ΟΑΚΑ

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr:

Γιώργος Αθανασιάδης: Πιστώνεται στο πρώτο ημίχρονο, την απόκρουση στο τετ α τετ με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ. Δεν έχει περιθώρια αντίδρασης στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ κάνει και μια ακόμα καλή επέμβαση σε τετ α τετ με τον Τζόλη.

Όλεγκ Νταντσένκο: Ξεκίνησε το ματς με αρκετά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού του. Ενώ στα ανεβάσματα που έκανε από την πλευρά του, άργησε να βγάλει γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή. Πάνω σ’ αυτά ανασταλτικά προβλήματα του Ουκρανού, ο ΠΑΟΚ έριξε στο δεύτερο ημίχρονο τον Ουάρντα και όλα τέλειωσαν.

Ιονούτς Νεντελτσεάρου: Ήδη από το πρώτο ημίχρονο έχανε παίκτες στην πλάτη του. Το έπαθε και με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ΑΕΚ. Γενικώς δεν πατούσε έτσι κι αλλιώς καλά.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Έδωσε τις περισσότερες μονομαχίες απ’ όλους τους στόπερ της ΑΕΚ, με τον Κρμιέτσικ. Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγε καλά. Στο δεύτερο όχι.

Στράτος Σβάρνας: Στο πρώτο ημίχρονο έχασε δυο φορές την θέση του και έφαγε φάσεις στην πλάτη του, αλλά πιστώνεται το γεγονός πως στην μια εξ αυτών, ήταν ο ίδιος που διόρθωσε την κατάσταση. Προσπάθησε πολλές φορές να συμμετάσχει στην επιθετική λειτουργία.

Έλντερ Λόπες: Για ακόμα μια φορά, έκανε πολλά λάθη. Ένα απ’ αυτά, ήταν το πέναλτι που χάρισε στον ΠΑΟΚ. Και τα υπόλοιπα ήταν με την μπάλα στα πόδια αλλά και με τις τοποθετήσεις του.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Είχε έναν πολύ σύνθετο ρόλο στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Και ανασταλτικό, αλλά και δημιουργικό. Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα έφτασε και να απειλήσει δυο φορές με σουτ, χωρίς να ευστοχήσει. Στο δεύτερο και πάλι ο παίκτης που απειλούσε περισσότερο και κέρδισε το πέναλτι.

Κώστας Γαλανόπουλος: Στο πρώτο ημίχρονο πρέσαρε καλά, πατούσε σωστά περιοχή και έχασε ακόμα και ευκαιρία για να σκοράρει. Στο δεύτερο ξεκίνησε με δυο λάθη, αλλά ο Χιμένεθ κακώς βιάστηκε να τον βγάλει από το ματς.

Γέβχεν Σάκχοφ: Πολλή δουλειά έβγαλε στο πρέσινγκ χαμηλά στην άμυνα του αντιπάλου. Και έκλεψε και μπάλες. Αλλά έκανε και ο ίδιος λάθη, προσπαθώντας να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο κουράστηκε.

Χρήστος Αλμπάνης: Μέλι – μέλι και τηγανίτα τίποτα, για ένα ακόμα παιχνίδι. Πολλές φορές η μπάλα στα πόδια του, ελάχιστες φορές με ουσία.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Στο πρώτο ημίχρονο είχε συμμετοχή και μάλιστα μεγάλη συνολικά στο παιχνίδι της ομάδας. Στο δεύτερο δεν κατάφερε να βοηθήσει το ίδιο αποτελεσματικά.

Οι αλλαγές

Νταμιάν Σιμάνσκι: Μπήκε αφού το σκορ είχε γίνει 2-0. Προσπάθησε να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή, αλλά όχι αποτελεσματικά.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Ήταν μέσα στις πρώτες αλλαγές του Χιμένεθ στο ματς. Ήταν εμφανές πως δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό, όπως και εμφανές ήταν πως την ποιότητα του την είχε ανάγκη πολύ νωρίτερα η ομάδα.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Μπήκε στην θέση του Νταντσένκο. Έκλεισε σχετικά την τρύπα στο δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΚ, αλλά ήταν πλέον αργά.

Μιχάλης Κοσίδης: Άργησε να τον ρίξει ο Χιμένεθ στο ματς, καθώς παρά την απειρία του λόγω του νεαρού της ηλικίας, από την στιγμή που μπήκε τον αισθάνθηκε κάπως η άμυνα του ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X