Βενγλίνσκι: «Με εξέπληξε το πόσο με ήθελε η ΑΕΚ»

Βενγλίνσκι: «Με εξέπληξε το πόσο με ήθελε η ΑΕΚ»

Ο Ολεγκ Βενγλίνσκι μίλησε για την θητεία του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ουκρανία, ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ, Ολεγκ Βενγλίνσκι μίλησε για τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Διαπραγματευόμουν για καιρό με το ελληνικό κλαμπ. Άνθρωποι του συλλόγου είχαν έρθει να με δουν μάλιστα εδώ (στην Ουκρανία). Συζητήσαμε αλλά τότε είχε ακουστεί πως είχα προβλήματα υγείας. Επειδή όμως με ήθελαν πολύ, αποφάσισαν να κάνω ένα γενικό check up, ενώ έφεραν και δικό τους γιατρό από την Ελλάδα να με εξετάσει.

Όταν με εξέτασε και ο γιατρός τους, τότε κλείσαμε. Είδαν ότι είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και δεν είχα πρόβλημα υγείας. Με ήθελαν πολύ και αυτό με εξέπληξε. Επιστρέφοντας για την Ελλάδα οι άνθρωποι της ΑΕΚ μου είπαν πως θα με παρακολουθήσουν στους υπόλοιπους αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν με την Ντνίπρο. Που να ήξεραν πως δεν θα έπαιζα ξανά ως το καλοκαίρι».

Δηλαδή μπορεί και να είχαν αλλάξει γνώμη και να αρνηθούν να σε υπογράψουν;

«Ολα μπορούσαν να γίνουν. Αλλά με ήθελαν πολύ. Παρεμπιπτόντως είχα και άλλες προσφορές από ξένα κλαμπ, αλλά όλοι οι άλλοι ήθελαν να με δοκιμάσουν πρώτα το καλοκαίρι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X