Έκλεισε κι άλλο παιδί-θαύμα η Μάντσεστερ Σίτι!

Έκλεισε κι άλλο παιδί-θαύμα η Μάντσεστερ Σίτι!
Photo Credits: INTIME

Τελευταίο απόκτημα των πολιτών είναι ο Ντάριο Σαρμιέντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι σαρώνει ότι ταλέντο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά, αφού έκλεισε και τον 18χρονο Αργεντινό εξτρέμ της Εστουδιάντες, Ντάριο Σαρμιέντο.

Πλέον δεν μιλάμε για μία ομάδα, αλλά για έναν οργανισμό με διψήφιο αριθμό από ποδοσφαιρικά παρακλάδια σε κάθε γωνιά της γης. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει αποφασίσει να σαρώσει ότι ταλέντο υπάρχει σε κάθε μέρος της γης, αφού έχει πλέον πολλές ομάδες που μπορεί να διοχετεύσει τέτοιου είδους παίκτες για να… ψηθούν.

Τελευταίο απόκτημα των πολιτών είναι ο Ντάριο Σαρμιέντο, την μετακόμιση του οποίου έκανε επίσημη η Εστουδιάντες. Ο σύλλογος από την Αργεντινή έκανε γνωστή την παραχώρηση του 18χρονου εξτρέμ έναντι 6 εκατομμυρίων, ποσό που μπορεί να ανέβει κι άλλο με διάφορα μπόνους στόχων.

Ο Σαρμιέντο έχει αγωνιστεί σε 22 επίσημα παιχνίδια με την φανέλα της Εστουδιάντες, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές και θα ενταχθεί στον αγγλικό σύλλογο από την 1η Ιουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X