ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα το παιχνίδι για το Κύπελλο!

Η ρεβάνς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ σε Live Streaming

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming: Το ζευγάρι του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, βγαίνει απόψε το βράδυ! Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα στις 19:00, στο δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό για τη διοργάνωση του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα που πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά το 3-1 του δεύτερου αγώνα στο Καραϊσκάκη. Παράλληλα αμφότερες οι ομάδες «παλεύουν» και στο πρωτάθλημα για την έξοδό τους στην Ευρώπη. Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ με 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις. Τώρα η ΑΕΚ θα πρέπει να κυνηγήσει το γκολ στην Τούμπα, για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι και να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Χωρίς Λιβάι Γκαρσία

Δεν υπολογίζει σε αρκετούς παίκτες ο Μανόλο Χιμένεθ για το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Από τις πιο σημαντικές απουσίες, είναι αυτή του Λιβάι Γκαρσία. Ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή στο Καραϊσκάκη και έμεινε εκτός αποστολής. Επίσης εκτός πλάνων έμειναν και οι Ολιβέιρα, Λάτσι, Μπακάκης, Ραντόνια, Σιμόες και Χνιντ. Στην αποστολή είναι οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Ο Πάμπλο Γκαρσία από την πλευρά του δεν ανακοίνωσε αποστολή, όπως κάνει στα πλέι οφ, αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μιχάι, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Καγκάβα και Περέιρα.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X