Η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό για την νίκη και το γόητρο (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό για την νίκη και το γόητρο (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

H AEK αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκο στο ΟΑΚΑ στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος

Η ΑΕΚ στην τελαυταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, ως τυπικά γηπεδούχος, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι φυσικά δεν έχει βαθμολοφικό ενδιαφέρον αφού η ΑΕΚ είναι σίγουρα 4η και οι «πράσινοι» σίγουρα πρώτοι. Παρόλα αυτά, όπως είπε και ο νέος προπονητής της Ένωσης το ματς είναι πολύ σημαντικό για να βρουν τους κώδικες επικοινωνίας οι παίκτες με το προπονητικό τιμ. Για αυτό η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να παίξει για την νίκη που θα της δώσει την ψυχολογία ενόψει των δύσκολων πλέι-οφ.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του ως προπονητής της ομάδας μετά τα δύο φιλικά που κοούτσαρε τους παίκτες του. Δεν θα έχει φυσικά στην διάθεση του τους Σλότερ και Ρογκαβόπουλο αλλά και ο Ματ Λοτζέσκι είναι αμφίβολος και ίσως προστατευτεί για να είναι έτοιμος στα πλέι-οφ και να μην ρισκάρει την συμμετοχή του.

Από την άλλη μεριά ο Παναθηναϊκός δεν έχει βάλει στην εξάδα των ξένων στο Ελληνικό πρωτάθλημα τον Νέντοβιτς, ενώ και οι Μπρέι Μαντζούκας είναι τραυματίες.

Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι η ΑΕΚ είχε πάρει πολύ μεγάλη νίκη με 100-97 σπάζοντας το σερί των αποτυχημένων αποτελεσμάτων απέναντι στον ΠΑΟ.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι, ο διεθνής, Γιώργος Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης) και οι Χρήστος Παναγιώτου (Αχαΐας και Ηλείας) και Κυριάκος Παντελίδης (Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X