Γεωργιάδης: «Με το άνοιγμα του τουρισμού η κατάργηση των SMS για τις μετακινήσεις» (VIDEO)

Γεωργιάδης: «Με το άνοιγμα του τουρισμού η κατάργηση των SMS για τις μετακινήσεις» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ημερομηνία κατάργησης των SMS για τις μετακινήσεις, ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως όταν ανοίξει ο τουρισμός ο στόχος είναι να μην υπάρχουν τα γραπτά μηνύματα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης πρόσθεσε ακόμα πως η κατάργηση των SMS για τις μετακινήσεις συνδέεται και με την πρόοδο των εμβολιασμών.

Τόνισε ιδιαιτέρως την ανάγκη εμβολιασμού και έκανε έκκληση στους πολίτες να προχωρήσουν σε αυτόν. Μόνη λύση για να γλιτώσουμε καραντίνες και SMS είναι το εμβόλιο, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε πως έχει συγχαρεί τον κ. Φίλη που είπε δημόσια ότι έκανε το εμβόλιο. Είπε πως σέβεται το ατομικό δικαίωμα όσων αποφάσισαν να μην κάνουν το εμβόλιο, αλλά η πράξη αυτή κρίνεται και πως πρόκειται για απόλυτη κοινωνική ανευθυνότητα: «Με την πράξη αυτή θέτεις σε κίνδυνο τους άλλους. Ηθικά απαράδεκτος όποιος δεν κάνει το εμβόλιο». Ωστόσο, υπογράμμισε πως ο εμβολιασμός δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X