ΑΕΚ: Ενσωματώθηκαν με την Εθνική οι παίκτες της ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πρώτος σκόρερ ο Τζηράς
Photo Credits: INTIME

Οι «κιτρινόμαυροι» τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Αρβανίτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ΔΑΚ Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών με παρόντες και τους 21 αθλητές που κάλεσε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Γιάννης Αρβανίτης, ενόψει των αγώνων με Γαλλία (27/4) και Σερβία (29/4) για τα προκριματικά του ΕURO 2022.

Ειδικότερα σήμερα ενσωματώθηκαν οι αθλητές της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης που είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με τα σωματεία τους, αλλά και ο Θέμης Ηλιόπουλος που παίζει στην γερμανική Νορντχάιμ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα πρέπει να περιμένει αύριο την ιατρική διάγνωση από τον διευθυντή ορθοπεδικό της Ευρωκλινικής Γιώργο Κελάλη για τον Μπάμπη Δομπρή, ώστε να γνωρίζει αν θα τον έχει στην διάθεση του για τα επίσημα ματς. Ο 27χρονος περιφερειακός αντιμετωπίσει πρόβλημα στον αγκώνα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.

Ο δεξίς εξτρέμ της ΑΕΚ Δημήτρης Τζηράς τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που ενσωματωθήκαμε και εμείς τα παιδιά της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης στην προετοιμασία της Εθνικής. Γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας, προερχόμαστε από δυνατές ευρωπαϊκές παραστάσεις και αυτό είναι πολύ καλό. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για αυτούς τους αγώνες. Αντιμετωπίζουμε δύο μεγάλες και ιστορικές ομάδες, ειδικά η Γαλλία ίσως είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών στο άθλημα. Θα διεκδικήσουμε την κάθε πιθανότητα. Από αυτούς τους αγώνες, έχουμε μόνο να κερδίσουμε, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και ελπίζω να το δείξουμε στο γήπεδο».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X