Xιμένεθ: «Αυτή είναι η διαφορά του Ολυμπιακού, έχει ποιότητα και σκοράρει σε λίγες ευκαιρίες» (VIDEO)

Xιμένεθ: «Αυτή είναι η διαφορά του Ολυμπιακού, έχει ποιότητα και σκοράρει σε λίγες ευκαιρίες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Novasports παραχώρησε ο Μανόλο Χιμένεθ, αμέσως μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με 2-0.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός:

Για τις ευκαιρίες που έκανε γκολ ο Ολυμπιακός κι αυτές που έχασε η ΑΕΚ: «Η διαφορά βρίσκεται εκεί: Ο Ολυμπιακός έχει πολλή ποιότητα και κάνει λίγες ευκαιρίες να σκοράρει. Παρ’ όλο που ήμασταν πίσω στο σκορ, κάναμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε και δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος. Ειμαι περήφανος για όλα τα ματς που έχει κάνει η ομάδα μου, εκτός από εκείνο με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρήκε χώρους στο δεύτερο ημίχρονο και γιατί συνέβη αυτό σχολίασε: «Το να κάνεις μία τεράστια προσπάθεια παίζοντας μαν του μαν στην ουσία σε όλο το γήπεδο είναι δύσκολο. Όταν αρχίζουν και φεύγουν οι δυνάμεις τότε και το πνεύμα δεν ακολουθεί, σιγά – σιγά. Ο Ολυμπιακός έχει έναν πάγκο που έχει επιλογές. Εχει επικίνδυνους παίκτες. Δεν μπορεί όμως κανείς να καταλογίσει κανείς στους παίκτες της ΑΕΚ».

Αν έπαιξαν ρόλο οι τρεις συνεχόμενες αλλαγές που έκανε ο Μαρτίνς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε: «Οι παίκτες που μπήκαν είχαν ποιότητα. Και αυτοί που βγήκαν επίσης. Εχουν δυο παίκτες σε κάθε θέση που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Όταν έγινε το 1-0 πάντως είχαμε τις ευκαιρίες μας να ισοφαρίσουμε».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X