Βασιλαράς: «Τι να την κάνουμε τη συγνώμη - Ο Παναθηναϊκός δεν καίει φούρνους ούτε αγοράζει Ενώσεις» (VIDEO)

Βασιλαράς: «Τι να την κάνουμε τη συγνώμη - Ο Παναθηναϊκός δεν καίει φούρνους ούτε αγοράζει Ενώσεις» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Εξαλλος ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υπέυθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν καίει φούρνους ούτε αγοράζει Ενώσεις.

Ο Νικόλας Βασιλαράς εξέφρασε την θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την απόφαση του Ματίας Γκεστράνιους στη σημερινή αναμέτρηση του τριφυλλιού με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τα όσα έχουν βιώσει οι πράσινοι από τις διαιτητικές αποφάσεις τις τελευταίες αγωνιστικές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για μια ακόμη φορά ο Παναθηναϊκός δεν πήρε μέσα στο γήπεδο αυτό που του αξίζει. Για μια ακόμη φορά ένας διαιτητής στέρησε από τους παίκτες μας το δικαίωμα να πάρουν αυτό για το οποίο ίδρωσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή τη φορά ήταν ο κύριος Γκεστράνιους, ο οποίος όλως τυχαίως ήταν και στο περσινό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» εναντίον του Ολυμπιακού και δεν έδωσε δυο πέναλτι στον Παναθηναϊκό.

Η διαφορά ήταν ότι μετά το παιχνίδι ήρθε και αναγνώρισε το λάθος του, είπε ότι φταίει, ζήτησε συγνώμη αλλά συγνώμη κι εμείς από την πλευρά μας, τι να την κάνουμε τη συγνώμη; Ο Παναθηναϊκός σήμερα μπορεί να χάσει την έξοδό του στην Ευρώπη από αυτό το σφύριγμα του κυρίου Γκεστράνιους. Δεν είμαστε εδώ για να συγχωρούμε, μόνο ο Θεός συγχωρεί.

Ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει σε όλη αυτή τη διαδρομή του να μην αγοράζει Ενώσεις, να μην επιτίθεται σε διαιτητές, να μη καίει αμάξια, φούρνους και γενικότερα να μη δυσκολεύει το έργο της διαιτησίας και να τη στηρίζει. Αν αυτό είναι το ευχαριστώ, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X