Παπασταμάτης: «Η ΑΕΚ έχει κερδίσει τον σεβασμό στην Ευρώπη»

Εικόνες από το Νέβα Αγίας Πετρούπολης-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης μίλησε για την επική πρόκριση και το θέμα της έδρας του τελικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επέστρεψε από τη Σλοβενία με την πρόκριση στον τελικό του EHF CUP.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης μιλώντας στο ραδιόφωνο Over FM 104,9  αναφέρθηκε στην κλήρωση και τόνισε σε ότι αφορά το γήπεδο πως αν δεν υπήρχε πανδημία η ΑΕΚ θα γέμιζε το ΟΑΚΑ.

«Θέλαμε πάρα πολύ να πάμε στον τελικό και τελικά τα καταφέραμε. Ζούμε σε δύσκολες περιόδους αλλά οι χορηγοί μας, όλες οι εταιρείες που είναι δίπλα μας και εγώ προσωπικά έχουμε κάνει υπέρβαση. Βαδίζουμε πάνω σε αυτό τον άξονα. Διαφημίζουμε όχι μόνο την ΑΕΚ αλλά και το ελληνικό χάντμπολ» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν από τις πιο χαρούμενες ημέρες της ζωής μου. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά και η δικαίωση και η αναγνώριση των κόπων. Είμαστε πιο έτοιμοι από την προηγούμενη συμμετοχή μας σε τελικό.  Η ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια έχει μια συνεχή παρουσία στην Ευρώπη, της έχει δώσει μια άλλη δυναμική και υπάρχει σεβασμός προς το όνομα της».

Σε ότι αφορά το θέμα της έδρας σχολίασε: «Είναι μια από τις επιλογές μας το ΟΑΚΑ. Θα ήταν η καλύτερη επιλογή αν μπορούσε ο κόσμος να θαυμάσει την ομάδα μας. Είμαι σίγουρος ότι θα το γεμίζαμε αν είχαμε κόσμο. Η πανδημία μας έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα προβλήματα. Εμείς θα κοιτάξουμε να επιλέξουμε το καλύτερο για την ομάδα. Είναι απαράδεκτο στον νομό Αττικής να μην υπάρχουν δύο γήπεδα χάντμπολ ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να δημιουργήσει δύο γήπεδα για να αγωνίζεται και η Εθνική αλλά και το κάθε σωματείο που θέλει να συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X