Γκαρσία: «Θέλαμε να ξεκουράσουμε τον ηλικιωμένο Βιεϊρίνια!»

Γκαρσία: «Θέλαμε να ξεκουράσουμε τον ηλικιωμένο Βιεϊρίνια!»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο γεγονός ότι ακολουθεί ο αγώνας-ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ο Ουρουγουανός τεχικός τόνισε ότι στο πίσω μέρος του μυαλού των παικτών του υπήρχε και το παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης, που θα κρίνει μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκαρσία

«Νομίζω ότι αν το δούμε σφαιρικά, στα τρία τελευταία ντέρμπι η ομάδα συγκέντρωσε 7 βαθμούς. Καταφέραμε να διατηρήσουμε το μηδέν πίσω. Τώρα, όσον αφορά στο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το δεύτερο, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να πετύχουμε το γκολ που θέλαμε, αλλά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετά εύκολα λάθη σε πάσες, υποδοχές… Από την άλλη, βέβαια, καταλαβαίνω πολύ καλά ότι πλησιάζουμε προς το τέλος, οπότε υπάρχει μια συσσωρευμένη κόπωση. Οπότε θα λέγαμε ότι σήμερα δείξαμε κάποια θετικά και κάποια όχι πολύ καλά στοιχεία».

Για το αν υπήρχε στο μυαλό το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ: «Σίγουρα, είχαμε και αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας, θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Υπήρχε ένα αρχικό πλάνο για το πώς θα διαχειριστούμε κάποιους παίκτες, αλλά όταν το παιχνίδι ξεκινά υπάρχουν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που δε σου επιτρέπουν να τα κάνεις όλα όπως θέλει. Για παράδειγμα θέλαμε να ξεκουράσουμε τον ηλικιωμένο Βιεϊρίνια σε κάποιο σημείο του αγώνα, αλλά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν μπορέσαμε. Και θέλαμε να τον ξεκουράσουμε γιατί δεν έκανε και την προετοιμασία με την ομάδα. Αν την είχε κάνει, αυτός θα έπαιζε ως μπακ-χαφ. Είχαμε σκεφτεί να ξεκουράσουμε και τον Μπάμπα. Αλλά έχουμε 4 μέρες μπροστά μας για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τους παίκτες μας και να είμαστε έτοιμοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X