Γκαντής: Μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό η πρόκριση της ΑΕΚ

Γκαντής: Μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό η πρόκριση της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της ΟΧΕ συνεχάρη την ΑΕΚ για την πρόκριση της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά το 2018 η ΑΕΚ προκρίθηκε σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.  Είναι η 4η φορά που ελληνική ομάδα θα βρεθεί σε τελικό ευρωπαϊκών κυπέλλων στη σάλα, αφού είχαν προηγηθεί ο Φίλιππος Βέροιας το 2003 και ο Διομήδης Άργους το 2012, όπου κατέκτησε και το μοναδικό τρόπαιο έως τώρα για το ελληνικό χάντμπολ.

Η ομοσπονδία χάντμπολ συνεχάρη την ΑΕΚ για την ιστορική πρόκριση αναφέροντας: «Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας συγχαίρει θερμά την ομάδα της ΑΕΚ, τους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση για την ιστορική αυτή πρόκριση και τους εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό».

Για την ιστορική πρόκριση μίλησε και ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής με δηλώσεις του στο greekhandball.com. Η ΑΕΚ έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που πέρασε για δεύτερη φορά σε τελικό Κυπέλλων Ευρώπης, επαναλαμβάνοντας στη Σλοβενία, την επιτυχία της σεζόν 2017-2018 και πλέον θέλει να φέρει το τρόπαιο στην Ελλάδα. Ο κ. Γκαντής σχολίασε πως η επιτυχία είναι τεράστια για την ΑΕΚ αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο δύσκολο έργο που είχε απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από μια χώρα με μεγάλη σχολή στο χάντμπολ: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ για την πρόκριση της στον τελικό για δεύτερη φορά. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, με βαρύνουσα μάλιστα σημασία καθώς επετεύχθη για την ΑΕΚ έχοντας πάρει θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας και μάλιστα σε μία χώρα που δίκαια θεωρείται από τις παγκόσμιες δυνάμεις του χάντμπολ και μόλις πριν από μερικά χρόνια η Εθνική της ήταν 3η στον κόσμο. Η Σλοβενία ας μη ξεχνάμε ότι προέρχεται από την μεγάλη των πλάβι σχολή. Αν δούμε στην ιστορία, είναι ελάχιστες οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο, σύλλογοι και Εθνικές, που έχουν πάρει θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας  και πρόκριση σε αυτό το επίπεδο. Εύχομαι να πανηγυρίσουν οι Ελληνες φίλαθλοι την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου για όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Και μη ξεχνάμε ότι το χάντμπολ είναι το μόνο άθλημα σάλας που συνεχίζει, μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο, με πιθανότητες να φέρει μία μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση για την χώρα μας ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X