ΑΕΚ: Θα ζητήσει το κλειστό του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ για τον ευρωπαϊκό τελικό

ΑΕΚ: Θα ζητήσει το κλειστό του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ για τον ευρωπαϊκό τελικό
Photo Credits: INTIME

Επικρατέστερη λύση για την ΑΕΚ το κλειστό του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετά τη σημερινή πρόκριση επί της Γκορένιε, στρέφει την προσοχή της στους τελικούς του EHF European Cup όπου θα αντιμετωπίσει τη σουηδική Ισταντς.

Οπως ανάφερε και ο Σταμάτης Παπασταμάτης στις δηλώσεις που παραχώρησε στο enwsi.gr είναι πολύ πιθανό να ζητηθεί το κλειστό του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ για να φιλοξενήσει τον τελικό.

Το κλειστό «Γ. Κασιμάτης» δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει ευρωπαϊκό τελικό, οπότε η ΑΕΚ πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις, με το κλειστό του μπάσκετ να φαντάζει η καλύτερη όλων, μιας και στην Αττική δεν υπάρχει κάποιο άλλο γήπεδο που να μπορεί να φιλοξενήσει ευρωπαϊκό τελικό.

Εφόσον γίνει αποδεκτό το αίτημα της ΑΕΚ, θα πρέπει να γίνουν κάποιες μικροαλλαγές με βασικότερη την αφαίρεση του παρκέ και την τοποθέτηση τάραφλεξ, όπως είχε συμβεί και στον τελικό με την Ποτάισα Τούρντα το 2018.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιο από τα δυο παιχνίδια θα γίνει στην Ελλάδα, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως η απουσία του κόσμου θα είναι μεγάλο μειονέκτημα, καθώς θα γέμιζε το μπασκετικό κλειστό για να σπρώξει την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια στην κατάκτηση του EHF European Cup.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X